آموزش مراحل نصب و راه اندازی دیزل ژنراتور

بازدید: 72 بازدید

درآمدی بر آموزش مراحل نصب و راه اندازی دیزل ژنراتور

آموزش مراحل نصب و راه اندازی دیزل ژنراتور اولین گام در تولید انرژی الکتریکی است. همانطور که می دانید، دیزل ژنراتور آمیزه ای از یک موتور دیزل با یک ژنراتور برقی است که می تواند انرژی الکتریکی تولید نماید. این یک نمونه خاص از موتور – ژنراتور می باشد که دارای سوخت تراکمی است؛ البته انواعی از دیزل ها وجود دارند که با سوخت های مایع یا گاز طبیعی عمل می کنند. ما در این متن سعی می کنیم تا نصب و راه اندازی صحیح دیزل ژنراتور را خدمت شما توضیح دهیم.

آموزش مراحل نصب و راه اندازی دیزل ژنراتور

دیزل ژنراتور

آموزش مراحل نصب و راه اندازی دیزل ژنراتور

در آموزش مراحل نصب و راه اندازی دیزل ژنراتور به این موضوع باید دقت داشت که جریان هوا از سمت ژنراتور وارد دستگاه شود. خروجی جریان هوا نیز باید از سمت رادیاتور موتور دیزل تنظیم گردد. دلیل این امر پایین بودن دمای ژنراتور می باشد. دمای ژنراتور به طور معمول از دمای موتور دیزل کمتر است و همین موضوع باعث می شود تا هوای محیط قادر باشد به آسانی گرما را از ژنراتور و موتور دیزل کاسته و آن را در حد متعادلی قرار دهد. تراز بودن دیزل ژنراتور نیز بسیار در راندمان کاری دستگاه تاثیر دارد. اگر دیزل در هنگام کار لرزش داشته باشد، باعث به وجود آمدن اختلالاتی در کار سیستم می شود. همچنین این موضوع بر عمر قطعات محصول اثر منفی می گذارد. مکان نصب نیز باید به نحوی باشد که برای نگهداری و سرویس محصول مشکلی به وجود نیاید.
آموزش مراحل نصب و راه اندازی دیزل ژنراتور همواره بر این موضوع تاکید دارد که از کابل های تک رشته و چند رشته ای استفاده شود. این کابل کشی باید پیرامون دیوارها و ستون ها و در شرایط و محیطی باز صورت گیرد. حتی می توان کابل کشی را روی زمین و درون داکت باز و بسته انجام داد. از شرایط دیگر کابل کشی استفاده از کابل در داکت های فلزی است؛ البته می توان کابل را از درون داکت های پلاستیکی یا سینی یا نردبان کابل نیز هدایت کرد. استفاده از کانال های زیرزمینی نیز گزینه خوبی برای کابل کشی می باشند. توجه داشته باشید که شما کابل کشی را به هر طریقی که انجام بدهید باید در کوتاهترین مسیر ممکن اجرا شوند.

راه اندازی دیزل ژنراتور با نصب نقشه تابلو برق

نصب تابلو برق چنج آور یکی از موارد مهم در آموزش نصب و راه اندازی دیزل ژنراتور می‌باشد. تابلو برق چنج آور قادر به جابجایی بین دو ورودی برق بوده و با نصب این تابلو دیگر قطعی برق رخ نخواهد داد. این تابلو اغلب به برد پی ال سی کنترلی دیزل ژنراتور تجهیز می‌شود. سیم کشی استارت دیزل ژنراتور نیز از دیگر مراحل نصب این دستگاه است. آلترناتور که همان دینام ژنراتور نام دارد، قادر به تولید برق جریان متناوب ای سی می‌باشد. این برق به وسیله دیودهای یکسوساز به جریان مستقیم بدل گشته و پس از آن به آفتامات دینام وارد می‌شوند. در مرحله بعدی باید سیم کشی استارت این دستگاه انجام گردد. استارت ها در دو مدل برقی و پنوماتیکی و در دو نوع دوازده ولت و بیست و چهار ولت گروه بندی می شوند.

آموزش مراحل نصب و راه اندازی دیزل ژنراتور

نصب و راه اندازی دیزل ژنراتور با متخصصان مجموعه پارت دیزل

در آخرین مرحله، مدار استارت دیزل ژنراتور نصب می گردد. همانطور که می دانید، موتور با فشرده شدن دکمه استارت شروع به کار کرده و حرکت در موتور نمایان می شود. در واقع این استارت است که می تواند موتور را راه انداخته و فعالیت آن را کلید بزند. ناگفته نماند، در کنار استارت قطعات دیگری چون بالشتک ها، آرمیچر، پوسته و در پوش ها قرار دارند. همچنین، دنده ، کلاچ یک سویه، زغالها ، کموتورها، سونولیدها و غیره نیز در این مجموعه حضور داشته و هر یک موظف هستند تا به طریقی این دستگاه را راه اندازی نمایند. در انتها به عنوان حسن ختام باید بگوییم، شرکت پارت دیزل وارد کننده دیزل ژنراتورهای ولوو، پرکینز، کامینز، استنفورد و غیره می باشد. شما می توانید محصولات فوق را از این شرکت تهیه نمایید. پارت دیزل با حضور متخصصان کارکشته و مجربی که دارد، ضمن تامین انواع دیزل ژنراتور خدمات نصب و راه اندازی محصول را نیز به عهده گرفته است.

بیشتر بخوانید: وزیر نیرو: توسعه تجدید ناپذیرها مانع ناترازی کشور می شود

به این مطلب امتیاز دهید
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

No products in the cart.

Return To Shop
ورود به سایت